Atelier de incondeiat oua la Carrefour Brasov

Demonstratii artizanale la Hornbach Brasov

Atelier de pictura pe ceramica-tema traditionala

Atelier cu tematica-felicitari 3 D

Atelier cu tematica-buchete de flori din hartie de matase

Atelier pictura pe ceramica

Atelier confectionare globuri

S-au desemnat castigatorii concursului "Retete ca la mama acasa"!

In urma concursului "Retete ca la mama acasa", organizat de Arpis impreuna cu Centrul Cultural Palamari's, ne-am imbogatit  atat cunostintele despre malai dar am si adaugat cateva noi idei de preparare a acestuia la caietul de retete personal. Astfel, ne-am hotarat sa punem cap la cap retetele prezentate de participantii concursului si am creat un mic retetar care contine 35 de de retete pornind de la Malaiul Arpis. Pentru accesarea acestuia va rugamdati click pe link-ul de mai jos. Spor la bucatarit!

Retetar- Prepararea Malaiului Premium Arpis

Tara lui Martinel

Cum Martinel, binecunoscuta mascota Reinert, a iubit intotdeauna aventurile si calatoriile, vizita gradinitei nr.4 cu program prelungit din Codlea a reprezentat pentru el o noua ocazie de a cunoaste copii cuminti si creativi si de a-si face noi prieteni. Pentru a-i demonstra lui Martinel cat de creativi sunt, copiii au decorat si au colorat, cu mult entuziasm, cate o punga de hartie, pe care i-au prezentat-o mai apoi cu mandrie ursuletului. Micii ucenici s-au bucurat de prezenta mascotei Reinert, au ascultat povestea aventurilor sale, au participat la un atelier creativ si la o sesiune foto individuala, plecand acasa cu suvenirul confectionat chiar de ei si cu cadouri oferite de Reinert, sponsorul acestei actiuni.  Multumim gradinitei nr 4 din Codlea, echipei Reinert si in special lui Martinel, pentru o zi superba si plina de creativitate!

Atelier  de pictura pe ceramica

O noua reusita...cu echipa Palamari's oamenii mici devin mesteri mari!

Vineri, 19 Noiembrie, Centrul Cultural Palamari's a gazduit un grup de 13 prichindei, care au zburdat, s-au jucat, au servit un pranz "ca la mama acasa", dar au desfasurat si activitati creative pictatand un ghiveci de ceramica, pe care mai apoi l-au pastrat ca amintire a acestei zi minunate. Si cum cuvintele sunt de prisos pentru a descrie starea de spirit care a invaluit intreg centrul cultural, va invitam sa vizionati pozele realizate in cadrul evenimentului.

16 Octombrie 2013: Ziua Mondială a pâinii

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu partenerii noștri Carrefour și Vel Pitar (sponsorul evenimentului). In cadrul acțiunii participanții au avut ocazia să deguste diverse sortimente de pâine, să afle informații referitore la modul de preparare al acesteia și nu în ultimul rând au avut ocazia să câștige premii atractive participând la concursul de sandwich-uri creative, la sfârșitul căruia au fost premiate cele mai hazlii și neobișnuite opere.