Training

Centrul Cultural Palamari's

Team Building

Aveți nevoie să
-vă creșteți productivitatea?
-ameliorați comunicarea dintre membrii echipei?
-vă dezvoltați aptitudinile manageriale și de conducere ?
-vă bucurați de momente deosebite petrecute impreună cu colegii într-un cadru natural ?
-vă familiarizați cu cultura organizațională din compania dumneavoastră?


Centrul Cultural Pălămari vă oferă posibilitatea să creșteți performanța companiei dumneavoastră prin găsirea răspunsurilor potrivite la intrebarile de mai sus în cadrul unui program de training de 5 zile. In mijlocul naturii, dumneavoastră și colegii dumneavoastră veți avea șansa de a vă cunoaște mai bine, de a împărtăși experiențe de lucru comune, de a descoperi idei noi privind dezvoltarea companiei. Acest training imbină munca și plăcerea, ținta principală fiind creșterea motivației la nivelul angajaților. Angajați pe deplin motivați, o echipă compactă, o comunicare mai bună  - acestea nu sunt decat câteva elemente care vor aduce compania dumneavoastră cat mai aproape de succes.


Ne plac provocările, nu-i așa ?

Prima inițiativă de team building (construirea unei echipe) a avut loc pe 8 Octombrie 2005, ca rezultat al cooperării dintre Centrul Cultural Palamari și IC4U.
Grupul țintă al acestui training a fost constituit din 15 consultanți ai Multimedia Skills.

Rezultatele primului training:
€˜IŽn cei șase ani de când sunt director la Multimedia Skills, nu am participat niciodată la o experiență de tip team building atât de minunată. A fost aventuros, relaxant și interesant totodată. Mai mult de atât, am reușit, potrivit tuturor consultanților, să construim într-adevăr o echipă. Am savurat adevărata ospitalitate și am fost găzduiți de oameni care te fac să te simți ca acasă. Ne-am simțit bine cu toții și asta se datorează foarte mult seminariilor foarte bine organizate de către participanții români ca de exemplu, Centrul Cultural Palamari. Aceștia au încercat prin toate mijloacele să facă o impresie bună. Cu toții au reușit acest lucru.
Multimedia Skills nu vor uita niciodată România și Centrul Cultural Palamari.
Directorul Multimedia Skills

Training
Drepturile copiilor Romania


Curs Pilot privind Drepturile Copiilor pentru Profesioniștii din România

descarca manualul