Palamaris vă lasă plăcerea de a descoperi și de a alege

Serviciile oferite de Complexul Cultural Palamari’s pot acoperi cu ușurință toate aspectele unei vacanțe sau călătorii de afaceri.

Specializați pentru a oferi servicii de agrement și divertisment, ofertele pe care le propunem oaspeților noștri se remarcă prin caracterul modulabil care oferă posibilitatea personalizării propriului sejur, fără bătăi de cap.

Puteți concepe în numai câteva minute un pachet complet de servicii, adaptat nevoilor și dorințelor personale.

Servicii agrement și petrecere a timpului liber

La Palamari’s, petrecerea timpului liber nu a fost și nu va fi niciodată o problemă. Fie că doriți activități de relaxare sau activități de cunoaștere, echipa noastră vă întâmpină cu evenimente, ateliere de creație, expoziții sau demonstrații de lucru dintre cele mai diverse. Vă puteți odihni și relaxa în același timp, puteți învăța lucruri noi și vă puteți crea propriile suveniruri sub îndrumarea noastră.

La Palamari’s învățatul este o plăcere. Fii ucenicul care vrei să fii! Alege atelierele și activitățile pe care ți le dorești accesând linkul de mai jos.

Servicii cazare și organizare evenimente speciale

Puteți alege una din căbănuțele tradiționale, puteți opta pt sala de evenimente speciale, atelierele de lucru sau închirierea bisericuței maramureșene, toate acestea fiind adaptabile în funcție de numărul de persoane, preferințe sau gusturi. Pentru informații detaliate referitoare la spațiile disponibile și facilitățile oferite, accesați linkul de mai jos.

Servicii alimentație

Gustă și savurează produsele locale, alcătuiește-ți propriul meniu și bucură-te de mese tradiționale bogate și produsele naturale cu gust românesc.

Convingeți-vă cât de simplu e să-ți organizezi vacanța sau călătoria de afaceri cu ajutorul echipei Palamari’s, parcurgând modulele de servicii oferite, prezentate mai sus.