Depășiți limitele convenționalului și trăiți una din cele mai frumoase experiențe din viața dumneavoastră la Centrul Cultural Palamari€'s!

Din dorinţa de a oferi oaspeţilor posibilitatea de a petrece clipe de neuitat,descoperind în acelaşi timp  stilul de viaţă pur românesc, Centrul Palamari’s vă propune un spaţiu neconvenţional, potrivit   organizarii de ceremonii (nunţi, botezuri),petreceri tematice sau aniversări  aparte. Pe durata desfăşurării  întregului eveniment veţi avea suportul unei echipe tinere, cu idei îndrăzneţe, pregatită să vină în întampinarea celor mai rafinate gusturi.

Cadrul intim şi liniştit împreună cu stilul rustic maramureşean care caracterizează întreg complexul cultural, oferă evenimentului dumneavoastră acea “amprentă” de originalitate necesară pentru a deveni o experienţă memorabilă. Prin unicitatea elementelor arhitecturale, splendoarea cadrului natural şi prin integrarea elementelor rustice pentru astfel de ocazii, veţi reuşi să spargeţi tiparul clasic, având posibilitatea de a trăi propria poveste într-un cadru feeric, la Palamari’s.

O viziune neconvenţională poate face din aceste evenimente unele de neuitat…